Tots els continguts d’aquest lloc web, amb adreça DNS www.einestic.cat, incloent-hi els textos, les imatges, el so i qualsevol altre material, són propietat dels autors o dels tercers que n’hagin autoritzat l’ús en aquesta pàgina web, la qual se’n reserva tots els drets. Totes les dades proporcionades pels usuaris d’aquest lloc web es destinaran exclusivament a les finalitats expressades en cada cas, i seran tractades d’acord amb el principis de protecció de dades que estableix la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. L’equip docent de l’assignatura Eines TIC no és responsable de la informació ni de la resta de continguts de tercers enllaçats al lloc web. Així mateix, no es responsabilitza de cap informació no continguda en aquest lloc web, i per tant, no elaborada directament per l’equip o per algun dels seus membres autoritzats. L’equip d’Eines TIC es reserva el dret de modificar els termes i les condicions establerts en aquest lloc web.

Política de privacitat

Cada vegada que visites el nostre lloc web, utilitzes un dels nostres serveis, accedeixes a qualsevol de les nostres pàgines o et poses en contacte amb nosaltres, estaràs subjecte a l’aplicació de la Política de privacitat vigent en cada moment, i has de revisar aquest text per comprovar que estàs d’acord amb el mateix. Aquesta Política de privacitat està destinada a ajudar-te a entendre quines dades recollim i què fem amb elles.

Finalitat

Atendre les sol·licituds d’informació i/o consultes efectuades per l’usuari. Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa. No tractem les vostres dades personals amb cap altra finalitat que les que s’han descrit aquí excepte per obligació legal o requeriment administratiu o judicial.

Cookies

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació. Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web. Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Amb qui compartim les vostres dades?

Si sol·liciteu un reinici de contrasenya, l’adreça UP s’inclourà en el correu electrònic de restabliment.

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció automàtica de correu brossa.

No cedirem les vostres dades personals a tercers, amb l’excepció que estiguem obligats per llei, que les haguem de cedir a d’altres administracions per a l’exercici de les competències pròpies, o perquè així ho haguéssiu autoritzat prèviament.

Quant de temps conservem les vostres dades?

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Mantindrem les vostres dades personals que estiguem obligats a conservar per motius administratius, legals o de seguretat. Una vegada que hagin transcorregut els terminis de prescripció legal, destruirem les vostres dades utilitzant mètodes segurs.

Quins són els vostres drets?

Accés o rectificació: per consultar i/o sol·licitar la modificació de les vostres dades personals.

Supressió: per sol·licitar l’eliminació de les vostres dades personals.

Oposició o limitació: per sol·licitar que no es tractin o que se n’estableixi una limitació en el tractament.

Portabilitat: per sol·licitar la transmissió de les vostres dades personals a un tercer que ens hagi autoritzat.