Qui som

Eines TIC

Aquest lloc web s’ha creat per l’assignatura d’Eines TIC.

La Revolució Digital ha suposat un gran impacte en el progrés socioeconòmic i cultural. L’Era Digital i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) han transformat la societat. Les empreses s’han vist obligades a adaptar-se a aquest canvi per subsistir a través d’un procés que anomenem transformació digital. Es tracta d’un fenòmen que implica l’ús de noves tecnologies en diferents àmbits i, per tant, l’adquisició de noves competències.

Parlem de competències digitals i eines TIC.

Per a què

Promovem el coneixement i l'ús eficient de les TIC. Fem extensiva la informació sobre les TIC a través de continguts compromesos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i la participació de l'alumnat de grau de l’assignatura d’Eines TIC.

Com

Aquest lloc web forma part dels materials desenvolupats per l'assignatura d'Eines TIC de diferents graus del TecnoCampus. Permet seguir investigant en diferents metodologies d'ensenyament i aprenentatge, tant de models híbrids i presencials com en línia.

Què

Eines TIC és una assignatura transversal de primer any en la qual aprofundim en els nostres coneixements, habilitats i actituds en relació amb les TIC. Concretament, treballem competències digitals específiques per l’àmbit de les Ciències Socials i de l’Empresa.

eines-tic-qui

Qui

Som un grup de professors que aportem els nostres coneixements i experiències en l’àmbit digital per desenvolupar una assignatura enfocada cap a l’adquisició de competències digitals específiques a través de noves metodologies d’ensenyament.

L’alumnat disposa d’aquest espai web on pot trobar recursos educatius i, a més, participar activament i publicar entrades al blog.